Servicii

Proiectul final a unei construcții este compus din mai multe proiecte de specializări diferite, concordate între ele.

Proiectul de arhitectură

În concordanță cu cerințele beneficiarului, arhitecții stabilesc dimensiunile interioare și exterioare în plan și elevație a construcției, volumetria, orientarea, tipurile de finisaje folosite, compartimentarea interioară, astfel asigurând o conformare funcțională. Proiectul de arhitectură ține cont de reglementările urbanistice și de siguranță la incendiu.

Proiectul de rezistentă

Proiectul de rezistență se ocupă de asigurarea stabilității și a rezistenței construcțiilor. Inginerii structuriști concep elementele de susținere a clădirilor (stâlpi, grinzi, planșee, fundații), care se încadrează în proiectul de arhitectură. Se efectuează un calcul riguros, luând în considerare încărcările pe toată durata de viață a construcției, provenite atât din natură (încărcarea de zăpadă, de vânt, încărcarea seismică), cât și din exploatarea construcției (încărcări tehnologice, greutate utilaje, mobilier etc.). Conform calculelor se stabilesc dimensiunile elementelor de susținere, armătura necesară pentru elementele de beton, îmbinările elementelor din metal, fundațiile construcțiilor.

Proiectul de instalații

Inginerul de instalații dimensionează prin calcul tipul de echipamente necesare, diametrul țevilor de apă-canal, traseul lor, traseul instalației de electrice, etc. Proiectul de instalații se ocupă de toate tipurile de instalații și anume: instalații de apă și canalizare (instalații sanitare), instalații termice (centrale termice, radiatoare, încălzire în pardoseală, încălzire solară), instalații electrice, instalații de ventilație și climatizare, instalații PSI (hidranți exteriori și interiori, sprinklere).

Proiectul de drumuire

Proiectul de sistematizare verticală stabilește accesul rutier și pietonal, traseul drumurilor în incintă, astfel încât să asigure exploatarea facilă a construcțiilor. Inginerul de drumuri proiectează parcările, panta drumurilor, raza curbelor, taluzul și prevede parapet dacă este cazul.

Proiectul de design interior

Proiectantul nostru te va ajuta să alegi finisaje de calitate la prețuri convenabile, potrivite stilului tău, te va îndruma în alegerea lustrelor, culoarea pereților, elementele decorative, mobilă etc.

Proiectul de peisagistică  

Proiectul de peisagistică este planificarea spațiului verde în armonie cu construcțiile realizate de om.

STARCONSTRUCT

Echipa noastră oferă servicii personalizate de proiectare si consultanță, pentru toate tipurile de construcții, inclusiv antrepriza generală, management în construcții.

De-a lungul celor peste 8 ani de activitate am dat dovada de servicii de înaltă calitate si în același timp flexibilitate, promptitudine si respectarea termenelor.

CONTACTEAZĂ-NE!

+40 729 165 978

office@starcons.ro

Str. Infratirii Nr. 4a, Brasov

face gplus insta