SOLUȚII COMPLETE DE PROIECTARE

Proiectul final a unei construcții este compus din mai multe proiecte de specializări diferite, concordate între ele.

PROIECTARE

Oferim servicii de proiectare pentru specialitățiile: arhitectură, rezistență, instalații, drumuire, design interior si peisagistică.

STUDII DE SPECIALITATE

Oferim elaborarea studiilor geotehnice, topografice, scenarii de foc, audit energetic, expertiză tehnică, verificări de proiecte, întocmire PUG si PUZ..

ASISTENȚĂ PE ȘANTIER

Oferim monitorizarea proiectului pe tot parcursul execuției, consultanță legat de materiale de construcții, tehnologii, utilaje.

DESPRE NOI

Suntem o echipă de tineri bine pregatiți profesional, cu un mod de gândire tip problem-solving, ocupându-ne de proiectare a clădirilor civile, industriale și agricole. Împreună întocmim proiecte detaliate, asigurând astfel o calitate superioară a construcțiilor executate, coroborate de optimizarea costurilor de materiale prin faza de proiectare.

Aducem proiectarea la un nivel profesionist respectând termenele, creând inclusiv necesarele de materiale până în cele mai mici detalii, asigurându-vă astfel un control absolut asupra costurilor.

COLABORATORI

STARCONSTRUCT

Echipa noastră oferă servicii personalizate de proiectare si consultanță, pentru toate tipurile de construcții, inclusiv antrepriza generală, management în construcții.

De-a lungul celor peste 8 ani de activitate am dat dovada de servicii de înaltă calitate si în același timp flexibilitate, promptitudine si respectarea termenelor.

CONTACTEAZĂ-NE!

+40 729 165 978

office@starcons.ro

Str. Infratirii Nr. 4a, Brasov

face gplus insta