Cine suntem

Echipa noastră oferă servicii personalizate de proiectare și consultanță pentru toate tipurile de construcții, inclusiv antrepriză generală și management în construcții.

De-a lungul celor peste 8 ani de activitate am dat dovadă de servicii de înaltă calitate și în același timp flexibilitate, promptitudine și respectarea termenelor.

Echipa noastră îmbină trei aspecte importante: obținerea unui ansamblu estetic plăcut al construcțiilor, conform cerinței beneficiarului, asigurarea rezistenței și stabilității construcțiilor respectând legislația în vigoare, dar și optimizarea în permanență a consumului de materiale care duce la o construcție mai economică.

Scopul nostru este întocmirea unui proiect care să se întâlnească nevoile și așteptările clientului, găsirea soluțiilor fiabile pentru orice provocare. Reușim să stabilim o relație de parteneriat atât cu clientul, cât și cu colaboratorii noștri.

Asumăm monitorizarea proiectului pe tot parcursul execuției, consultanță legat de materiale de construcții, tehnologii, utilaje, suntem alături de clienții noștrii de la conceperea până la finalizarea construcției.

STARCONSTRUCT

Echipa noastră oferă servicii personalizate de proiectare si consultanță, pentru toate tipurile de construcții, inclusiv antrepriza generală, management în construcții.

De-a lungul celor peste 8 ani de activitate am dat dovada de servicii de înaltă calitate si în același timp flexibilitate, promptitudine si respectarea termenelor.

CONTACTEAZĂ-NE!

+40 729 165 978

office@starcons.ro

Str. Infratirii Nr. 4a, Brasov

face gplus insta